Test duritate cu 2 rezerve

Rating:
100% of 100
în stoc
SKU
8912
87,00 RON
Pe scurt
Descoperă calitatea apei tale cu Testul de Duritate cu 2 Rezerve de la KRAUSEN! Acest test simplu și precis te ajută să determini duritatea apei din casa ta. Cu conținutul său de eprubetă și 2 sticluțe de test, acest kit este ușor de utilizat. Pur și simplu adaugă câte o picătură de titrant în recipientul cu apă și numără picăturile până când apa devine verde. Valoarea durității, exprimată în grade Germane (dh), este dată de numărul de picături necesare. Testul este esențial pentru utilizatorii de dedurizatoare de apă, ajutându-i să monitorizeze calitatea apei și să ia măsuri corespunzătoare. Investește în sănătatea și confortul casei tale cu Testul de Duritate cu 2 Rezerve KRAUSEN!
 

 

Test duritate apa 

Test pentru determinarea durităţii apei.

 
Conţine eprubetă şi 2 sticluţe de test.
 
 
 
Mod de utilizare test duritate:
 
 
 
Puneti in recipient 5 ml apa . Adaugati din flacon cate o picatura de titrant in recipient si in acelasi timp numarati picaturile adaugate. 
 
 
 
La inceput apa va deveni rosie , in acest caz inseamna ca apa contine calcar si este dura Puneti picaturi in eprubeta si le numarati pana in momentul in care apa devine verde.
Numarul de picaturi puse in eprubeta pana cand apa devine verde reprezinta valoarea duritatii expimata in grade Germane ( dh)
 
    Testul de duritate a apei este un test sigur si precis , este important in cazul in care folositi un dedurizator de apa sa testati apa la un interval regulat de 1-2 saptamani.
 
Mai multe informații
MarcaKRAUSEN
5
Rating:
100% of 100
Spune parerea ta despre produs
Spune-ne parerea ta despre acest produsTest duritate cu 2 rezerve
Rating-ul dumneavoastră

Retur:

Timpul pe care-l ai la dispozitie pentru returnarea unui produse este de 30 zile. Conditia acceptarii returului este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu fie deteriorat, sa nu prezinte semne de desigilare )

 

Garantie:

Garantia pe care o oferim produselor noastre este de 30 zile pentru consumabile si 24 de luni pentru sistemele de tratare a apei in cazul achizitionarii pe persoana fizica respectv 12 luni pentru sistemele de tratare a apei achizitionate pe firma.

 

Metode de livrare:

Livrare prin curier: Livrarea prin curier se efectueaza prin Cargus sau Fan Curier de luni pana vineri in toate localitatile din Romania.

Taxa de transport este de 20 lei pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 500 lei si gratuita pentru cele a caror valoare depaseste 500 lei.

 

Metode de plata:

Plata online cu cardul bancar: Procesarea datelor de card bancar se face prin intermediul operatorului de carduri Euplatesc.ro

Plata la livrare (ramburs): Vei plati numerar la curier in momentul livrarii comenzii.