Set 5 cartuse de schimb Osmoza Inversa

Rating:
100% of 100
în stoc
SKU
1045
155,00 RON
Pe scurt

Asigură-ți că sistemul tău de Osmoza Inversa rămâne în stare optimă cu setul de 5 cartușe de schimb oferit de TopWater.ro, produs de AQUAFILTER. Aceste cartușe sunt esențiale pentru prefiltrarea și postfiltrarea apei, menținând calitatea și puritatea apei consumate în gospodărie.

Setul conține un cartuș din polipropilenă de 5 microni, care reține sedimentele și impuritățile precum rugina, nisipul și materiile organice. Un cartuș din cărbune activat granular elimină clorul și derivații săi, îmbunătățind gustul și mirosul apei. Un al treilea cartuș din polipropilenă de 1 micron asigură o filtrare suplimentară, iar un alt cartuș din cărbune activat granular din coaja de nucă de cocos oferă o post-filtrare pentru îmbunătățirea gustului și mirosului apei.

În plus, setul include și un filtru pentru remineralizare, care adaugă în apa purificată un minim de săruri minerale esențiale pentru organism, cum ar fi calciul, magneziul, zincul și potasiul. Aceste minerale sunt vitale pentru sănătatea ta și sunt adăugate în mod natural, provenind din roci.

Cu acest set de cartușe de schimb pentru Osmoza Inversa, te poți bucura de apă curată, purificată și sănătoasă, fără grija impurităților și a altor substanțe nedorite. Optează pentru calitate și performanță cu setul de 5 cartușe de schimb de la AQUAFILTER!

Set 5 cartuse de schimb Osmoza Inversa pentru sistemele casnice 

AI nevoie sa schimbi cartusele de filtrare pentru sistemul de Osmoza Inversa? Ei bine ai ajuns exact unde trebuie !

TopWater.ro comercializeaza acest set eficient cu 5 cartuse pentru prefiltrare si postfiltrare este compatibil cu majoritatea statiilor de osmoza inversa. Cartusele de prefiltrare au dimensiunile de 10″ lungime si 2.5″ grosime, iar postfiltrele au lungimea de 10.8″ si grosimea de 2″. 

Iata ce contine setul cu 5 cartuse de schimb pentru osmoza inversa:


1. Cartus din polipropilena de 5 microni care opreste sedimentele si alte impuritati precum rugina, nisip, mal sau materii organice (PP5).
2. Cartus din carbune activat granular care reduce clorul si derivatii acestuia dar si materiile organice. Acest cartus imbunatateste culoarea, gustul si mirosul apei (GAC).
3. Cartus din polipropilena de 1 micron care opreste sedimentele si alte impuritati precum rugina, nisip, mal sau materii organice (PP1).
4. Cartus din carbune activat granular din coaja de nuca de cocos care are rolul de postfiltrare si de imbunatatire a gustului si mirosului apei filtrate. Acesta este ultimul cartus din sistem (GAC inline)
5. Filtru pentru remineralizare care adauga in apa purificata un minim de saruri minerale necesare organismului. Printre mineralele adaugate se numara calciu, magneziu, zinc si potasiu. Materialul de remineralizare este natural si este produs din roci.

Mai multe informații
MarcaAQUAFILTER
5
Rating:
100% of 100
Spune parerea ta despre produs
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet 5 cartuse de schimb Osmoza Inversa
Rating-ul dumneavoastră

Retur:

Timpul pe care-l ai la dispozitie pentru returnarea unui produse este de 30 zile. Conditia acceptarii returului este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu fie deteriorat, sa nu prezinte semne de desigilare )

 

Garantie:

Garantia pe care o oferim produselor noastre este de 30 zile pentru consumabile si 24 de luni pentru sistemele de tratare a apei in cazul achizitionarii pe persoana fizica respectv 12 luni pentru sistemele de tratare a apei achizitionate pe firma.

 

Metode de livrare:

Livrare prin curier: Livrarea prin curier se efectueaza prin Cargus sau Fan Curier de luni pana vineri in toate localitatile din Romania.

Taxa de transport este de 20 lei pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 500 lei si gratuita pentru cele a caror valoare depaseste 500 lei.

 

Metode de plata:

Plata online cu cardul bancar: Procesarea datelor de card bancar se face prin intermediul operatorului de carduri Euplatesc.ro

Plata la livrare (ramburs): Vei plati numerar la curier in momentul livrarii comenzii.