Filtru apă EXCITO-B

Rating:
100% of 100
în stoc
SKU
1000
490,00 RON
Pe scurt
Descoperă filtrul de apă EXCITO-B de la Aquafilter, disponibil pe TopWater.ro! Acest sistem de ultrafiltrare în 5 pași este conceput pentru a furniza apă potabilă curată și proaspătă într-o carcasă atrăgătoare, echipată cu membrane UF de înaltă calitate. Cu cartușe moderne tip QM in-line, schimbarea este rapidă și ușoară. Elimină sedimentele, tratarea apei, clorinarea, reducerea metalelor grele și eliminarea bacteriilor și virușilor pentru o apă curată și sigură. Setul include toate componentele necesare pentru instalare și utilizare. Optează pentru excelența în filtrarea apei cu EXCITO-B!

Sistem ultrafiltrare apa potabila Excito B

TopWater.ro vă oferă sistemul de filtrare în 5 paşi EXCITO-B într-o carcasă atrăgătoare cu membrană UF. Sistemul este echipat cu cartuşe moderne tip QM in-line ce permit schimbarea rapidă şi uşoară.

Printr-o combinaţie precisă de prefiltrare, tratare apă, carboni activaţi granular prin KDF® Media şi tratamente speciale de ultrafiltrare, acest filtru asigură o sursă continuă de apă potabilă curată şi proaspătă.

CARACTERISTICI:

  • Eliminare sedimente (AIPRO-20M-QM)Tratare apă şi eliminare fier (AISTRO-2-QM);
  • Clorinare şi eliminare materii organice (AICRO-3-QM);
  • Reduce concentraţia de metale grele (AICRO-4-QM);
  • Eliminare bacterii, viruşi şi alte particule mici (TLCHF-2T).
  • Dimensiuni 360/100/438h (Lxlxh)

Ce include setul Excito B :

Setul include: AIPRO-20-QM, AISTRO-2-QM, AICRO-3-QM, cartuşe AICRO-4-QM, membrană TLCHF-2T UF, robinet FXFCH17-C, conector la sursa de apă 1/2", tubulatură, instrucţiuni şi cutie color.

Mai multe informații
MarcaAQUAFILTER
5
Rating:
100% of 100
Spune parerea ta despre produs
Spune-ne parerea ta despre acest produsFiltru apă EXCITO-B
Rating-ul dumneavoastră

Retur:

Timpul pe care-l ai la dispozitie pentru returnarea unui produse este de 30 zile. Conditia acceptarii returului este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu fie deteriorat, sa nu prezinte semne de desigilare )

 

Garantie:

Garantia pe care o oferim produselor noastre este de 30 zile pentru consumabile si 24 de luni pentru sistemele de tratare a apei in cazul achizitionarii pe persoana fizica respectv 12 luni pentru sistemele de tratare a apei achizitionate pe firma.

 

Metode de livrare:

Livrare prin curier: Livrarea prin curier se efectueaza prin Cargus sau Fan Curier de luni pana vineri in toate localitatile din Romania.

Taxa de transport este de 20 lei pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 500 lei si gratuita pentru cele a caror valoare depaseste 500 lei.

 

Metode de plata:

Plata online cu cardul bancar: Procesarea datelor de card bancar se face prin intermediul operatorului de carduri Euplatesc.ro

Plata la livrare (ramburs): Vei plati numerar la curier in momentul livrarii comenzii.