Statie filtrare apa cu Osmoza Inversa AFRO3

în stoc
SKU
8718
400,00 RON
Pe scurt
Experimentează cu statia de filtrare apa cu Osmoza Inversa AFRO3 de la Aquafilter, un sistem avansat in 3 etape perfect pentru acvarii. Cu o capacitate impresionantă de 280 de litri pe zi, acest model, RX-AFRO3-AQ, este echipat cu membrane de înaltă calitate, eliminând contaminanții până la dimensiuni microscopice de 0,0001 μm, inclusiv bacteriile și virușii. Pre-filtrele AIPRO și AICRO asigură o protecție suplimentară a membranei și îmbunătățesc gustul și mirosul apei, eliminând clorul și sedimentele. Statia de purificare include toate componentele necesare pentru instalare și operare, precum cartușele de schimb și membrana RO, garantând o funcționare eficientă și fără griji. Optează pentru puritatea apei tale și asigură sănătatea și confortul acvariului tău cu AFRO3!

Sistem de filtrare al apei in 3 etape cu osmoza inversa pentru acvarii

Capacitate : 280 litri / zi

Model : RX-AFRO3-AQ

RX-AFRO3-AQ este un sistem de filtrare al apei cu osmoză inversă in 3 etape pentru acvarii si totodata una dintre cele mai bune metode de obținere a apei pure. Datorită calității superioare a membranei, poate purifica până la 280 de litri de apă pe zi. Gradul de filtrare a osmozei de 0,0001 μm, permite îndepărtarea majorității contaminanților din apă, inclusiv bacteriile și virușii. În plus, sistemul conține două pre-filtre, care protejează membrana si elimina impuritatile
- AIPRO - elimină sedimente precum nisip, rugină, alte materiale solide aflate în apa până la 5 μm
- AICRO- imbunatateste gustul , mirosul si elimina clorul din apa 

Statia de purificare a apei cu Osmoză Inversă AFRO3 include:


  •  sistemul RX-AFRO3-AQ,
  • -cartușele AIPRO și AICRO ( se inlocuieste la un interval de 6 luni )
  •  membrana RO TFC-75F ( se inlocuieste la un interval de 12 - 18 luni )
  • conectorul pentru alimentare cu apă 3/8 "
  • tubulatura
  • instrucțiunile
  • accesorii

Mai multe informații
MarcaAQUAFILTER
0
Rating:
0% of 100
Spune parerea ta despre produs
Spune-ne parerea ta despre acest produsStatie filtrare apa cu Osmoza Inversa AFRO3
Rating-ul dumneavoastră

Retur:

Timpul pe care-l ai la dispozitie pentru returnarea unui produse este de 30 zile. Conditia acceptarii returului este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu fie deteriorat, sa nu prezinte semne de desigilare )

 

Garantie:

Garantia pe care o oferim produselor noastre este de 30 zile pentru consumabile si 24 de luni pentru sistemele de tratare a apei in cazul achizitionarii pe persoana fizica respectv 12 luni pentru sistemele de tratare a apei achizitionate pe firma.

 

Metode de livrare:

Livrare prin curier: Livrarea prin curier se efectueaza prin Cargus sau Fan Curier de luni pana vineri in toate localitatile din Romania.

Taxa de transport este de 20 lei pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 500 lei si gratuita pentru cele a caror valoare depaseste 500 lei.

 

Metode de plata:

Plata online cu cardul bancar: Procesarea datelor de card bancar se face prin intermediul operatorului de carduri Euplatesc.ro

Plata la livrare (ramburs): Vei plati numerar la curier in momentul livrarii comenzii.