Robinet cuplare sistem filtrare la retea Robinet de trecere Aquafilter conexiuni 3/8"

Rating:
100% of 100
în stoc
SKU
8858
27,00 RON
Pe scurt
Robinetul de cuplare la rețea, modelul Robinet de trecere Aquafilter, este soluția ideală pentru conectarea sistemelor de filtrare a apei. Fabricat din alamă de cea mai bună calitate, acest robinet este durabil și rezistent în timp. Mecanismul său de închidere/deschidere cu bilă asigură un control precis al fluxului de apă, iar conexiunile de 3/8" se potrivesc perfect cu majoritatea sistemelor de filtrare. Indiferent dacă folosești un sistem de osmoză inversă, microfiltrare sau ultrafiltrare, acest robinet este compatibil și poate fi instalat ușor. Optează pentru calitate și eficiență cu robinetul de cuplare la rețea Aquafilter de la TopWater.ro.

Robinet cuplare Osmoza la retea Robinet de trecere Aquafilter conexiuni 3/8" 

Robinet de alimentare cu apa pentru sistemele de filtrare a apei ( osmoza inversa , microfiltrare si ultrafiltrare ) realizat din alama de cea mai buna calitate. Robinetul are mecanismul de inchidere/deschidere cu bila si este compatibil cu sistemele ce folosesc conexiuni de 3/8" . 

Mai multe informații
MarcaAQUAFILTER
5
Rating:
100% of 100
Spune parerea ta despre produs
Spune-ne parerea ta despre acest produsRobinet cuplare sistem filtrare la retea Robinet de trecere Aquafilter conexiuni 3/8"
Rating-ul dumneavoastră

Retur:

Timpul pe care-l ai la dispozitie pentru returnarea unui produse este de 30 zile. Conditia acceptarii returului este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu fie deteriorat, sa nu prezinte semne de desigilare )

 

Garantie:

Garantia pe care o oferim produselor noastre este de 30 zile pentru consumabile si 24 de luni pentru sistemele de tratare a apei in cazul achizitionarii pe persoana fizica respectv 12 luni pentru sistemele de tratare a apei achizitionate pe firma.

 

Metode de livrare:

Livrare prin curier: Livrarea prin curier se efectueaza prin Cargus sau Fan Curier de luni pana vineri in toate localitatile din Romania.

Taxa de transport este de 20 lei pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 500 lei si gratuita pentru cele a caror valoare depaseste 500 lei.

 

Metode de plata:

Plata online cu cardul bancar: Procesarea datelor de card bancar se face prin intermediul operatorului de carduri Euplatesc.ro

Plata la livrare (ramburs): Vei plati numerar la curier in momentul livrarii comenzii.