Trei lucruri care joacă un rol major în existența umană sunt alimentele, apa si aerul. Dar în ultimul deceniu, toate cele 3 elemente esentiale vietii au fost poluate din pacate. Pe fiecare canal de știri, o dată pe lună, veți întâlni știri precum „13 persoane au murit din cauza apei contaminate”. Aceasta este o preocupare majoră și în națiunile unite și totuși, milioane de oameni fie suferă, fie mor morți periculoase. Din fericire, cu progresele tehnologice, există o modalitate de a te salva de pericolul bolilor pe bază de apă. Iar soluția este purificatoarele de apă cunoscute și ca filtru de apă cu clor, sistem osmoza inversa și așa mai departe.

     Noi, la TopWater, am combinat o serie de întrebări și răspunsuri pentru ca dvs. să înțelegeți mai bine aceste sisteme de purificare a apei.

Ce sunt purificatoarele de apă?

       Raspuns: Purificatoarele de apă sunt dispozitive capabile să elimine din apă impuritățile și alte elemente selectate, cum ar fi plumbul,nitriti,nitrati, bacterii,amoniu  e-coli și fluor. Puteți găsi aceste sisteme de ultrafiltrare a apei într-o varietate de forme și dimensiuni în jurul magazinelor și caselor. Partea crucială este să alegeți ce se potriveste nevoilor si care sunt cerințele dvs. Fie că aveți nevoie de un filtru de apă cu clor sau de un sistem de osmoză inversă, la TopWater veti gasi statii de filtrare a apei pentru orice aplicatie.

Cine are nevoie de purificatoare de apă?

       Raspuns: Oricine sau toată lumea. În ultima perioadă, poluanții pot intra cu ușurință în apă. Și dacă sunteți cel care este îngrijorat de starea alimentării cu apă, vă sfătuim să instalați un purificator de apă în casa dvs. De asemenea, vă puteți contacta pentru reglementarea apei și pentru a obține un raport despre calitatea apei și ce conține în apa dvs. Regulamentul privind apa apei va împărtăși o listă de contaminanți, dar și de minerale și alte ingrediente care apar frecvent. Reglementarea apei din oraș trebuie să mențină nivelul apei până la semnul de siguranță, conform reglementărilor stabilite de Agenția pentru Protecția Mediului. Dar cu toții nu putem fi siguri de calitatea apei, deoarece mai mulți contaminanți sunt prezenți în mediu astăzi, ceea ce face sursele noastre de apă mult mai vulnerabile la pericole.

Care sunt tipurile de purificatoare de apă disponibile?

       Raspuns: Se pot găsi numeroase purificatoare de apă în diferite game. Puteți găsi o cana  simpla care are un filtru de apă. Și puteți întâlni, de asemenea, un sistem pentru întreaga casă care este situat în camera de utilitate, presă la cald sau sub chiuveta de bucătărie. Puteți obține un purificator care se potrivește cu robinetul de bucătărie dacă sunteți îngrijorat de apa folosită pentru a bea sau a pregăti mâncarea. Alte purificatoare acționează ca filtrele de duș care sunt instalate în baie pentru a vă menține apa curată a dușului și a băii. Dacă vă confruntați cu probleme cum ar fi pielea uscată și mai des hainele vă sunt ponosite, puteți instala un dedurizator de apă pentru îndepărtarea calcarului. Dacă nu intenționați să investiți într-un sistem pentru întreaga casă, instalarea unui purificator de apă mic este, în general, o alegere rentabilă și mai bună.

Cât trebuie să plătesc pentru sistemul de purificare a apei?

       Raspuns: Depinde totul de tine. Un purificator de apă variază între 50 și 150 de euro dacă intenționați să instalați un filtru cu ultrafiltrare sau 200-800 euro un sistem cu Osmoza inversa . Dacă sunteți în căutarea unui purificator de apă pentru întreaga casă, acesta poate varia până la 1000-2000 euro. Asigurați-vă că atunci când instalați un sistem de purificare  solicitați costurile  de întreținere și instalare. Puteți cere estimări și, de asemenea, câți litri de apă vă vor costa dacă cumpărați un anumit sistem. Recomandarea noastra este purificatorul de apa EXCITO-B in 5 pasi disponibil acum cu pret redus 15% = 420 Lei, poate fi achizitionat acum online la cel mai bun pret de pe piata.

Care sunt avantajele instalării purificatoarelor de apă?

 

       Raspuns: Instalarea unui purificator de apă este o binecuvântare. Îți face apa mai dedurizata, are un gust mai bun și te face mai sănătos. Instalarea unui purificator de apă este cea mai inteligentă investiție pe care o puteți face pentru dvs. și familia dumneavoastră. Avantajul instalării purificatoarelor de apă din întreaga casă poate elimina substanțele chimice și poluanții suplimentari care vă pot deteriora conductele si functonarea electrocsnicelor.Stii ca bei o apa sigura si gustoasa.

   Apa îmbuteliată, nu este mai bună?

      Raspuns: Nu, nu neapărat. De exemplu, în octombrie 2020, mărcile de apă îmbuteliată vândute în cele mai mari magazine din Romania s-au dovedit a fi contaminate cu e-coli. Unele companii creează aceste ape îmbuteliate cu ajutorul sistemelor municipale de apă. Trebuie să fii conștient de cât de sigur va fi pentru sănătatea ta! Un fapt afirmă că nu orice apă îmbuteliată este reglementată de Autoritatea Protectia Mediului. Și s-ar putea să vă afecteze sănătatea acum, dar cu siguranță va aduce probleme de sănătate într-o etapă ulterioară a vieții. Și dacă vorbim despre preț, apa îmbuteliată devine scumpă în fiecare an. Deci, instalarea unui purificator de apă este cea mai bună opțiune. Puteti obține mai multe informații despre purificarea apei, dedurizarea apei si sterilizarea apei aici. Dacă doriți să faceți cercetările dvs. despre purificatoarele de apă sau sisteme de filtrare si tratare a apei, internetul este plin de informatii utile.