Deci, ce înseamnă duritatea apei pentru mine?

În general, cu cât apa este mai dură, cu atât se vor forma mai multe depuneri de săpun și calcar în țevi și aparate. Aceasta înseamnă că trebuie să folosiți mai mult săpun atunci când spălați sau faceți baie - dar chiar și atunci este posibil să nu se desprindă totul. Aceste depuneri vor duce în timp la blocaje permanente ale conductelor care pot fi cu adevărat dificil (și costisitor!) de reparat.

Testarea nivelurilor de duritate a apei

Testarea nivelurilor de duritate a apei este un proces obositor și care necesită timp. Rezultatele nu sunt întotdeauna exacte și este costisitor să achiziționați un kit de testare pentru fiecare gospodărie.

Calitatea apei este un subiect fierbinte în acest moment și este mai important ca niciodată să testați apa din casă pentru siguranță. Apa potabilă sigură poate duce la creșterea sănătății, energiei, clarității mentale și scăderii în greutate. Dacă nu sunteți sigur dacă casa dvs. are niveluri sigure de duritate a apei, obțineți testare exactă astăzi.

Soluția este simplă

Cumparați-vă un kit de testare de la TopWater.ro. Acestea oferă teste de duritate a apei rapide și precise, care vă vor oferi rezultate clare în doar câteva secunde!

TDS-metrul pentru lichide este un instrument ce masoara totalul solidelor dizolvate (TDS) intr-un lichid, adica concentratia de paticule solide dizolvate in apa exprimata in parti per milion (ppm), echivalentul a 1mg/kg.

TDS-metrul este folosit mai ales pentru testarea calitatii apei potabile – o valoare mare a totalului solidelor dizolvate arata faptul ca apa este impura, deci potential improprie consumului.

 

TDS-metrul poate fi utilizat si pentru testarea apei din acvarii, piscine, bazine de tratament sau in laboratoare.

Tds-metrul este foarte util in determinarea conductivitatii apei, mai ales in cazurile in care dorim sa avem o apa demineralizata dupa un sistem de Osmoza inversa este un instrument de control foarte precis.

Cu siguranta nu vrei să-ți omori plantele de apartament, dar petele de apă dură sunt greu de îndepărtat. Cu aceste benzi de testare veți ști sigur dacă trebuie să creșteți pH-ul apei, astfel încât plantele voastre să poată înflori!

Economisiți timp și bani cu aceste teste de apa!

Apa dură poate fi dăunătoare pentru casa și mediul înconjurător. Testează-ți duritatea apei și știi cu ce te confrunți. Fiți pregatiți să luați măsuri înainte de a fi prea târziu. Afla mai multe si despre dedurizatoarele de apa aici.

Teste de duritate a apei pentru o liniște supremă. Testați-vă acum duritatea apei acum!