Există o serie de tipuri diferite de sisteme și opțiuni de filtrare a apei. Dar sistemele de filtrare a apei vin practic în două tipuri: Punct de utilizare și punct de intrare.

Sisteme de filtrare punct de utilizare:

Sistemele de filtrare de tip punct de utilizare sunt instalate în general la chiuveta din bucătărie sau baie. Aceste sisteme pot avea unul, două sau trei carcase de filtre, fiecare carcasă conţinând un filtru individual cu un debit al sistemului de aproximativ jumătate până la 4 litri de apa pe minut. Un sistem punct de utilizare poate fi instalat pe blat sau sub tejghea. În funcție de tipul de tratare a apei pe care te-ai hotărât, există sisteme de filtrare punct de utilizare pentru osmoză inversăsterilizatoare cu lampi UV (sterilizarea apei cu lumina ultravioletă) și filtrare generală a apei.

Sisteme de filtrare punct de intrare:

Sistemele punct de intrare sunt instalate acolo unde linia principală de apă intră în casă. Un sistem cu punct de intrare este denumit în mod obișnuit sistem pentru întreaga casă, deoarece filtrarea pe care o oferă tratează apa pentru întreaga casă. La fel ca un sistem de punct de utilizare, sistemul de punct de intrare permite una, două sau trei carcase de filtru cu un debit al sistemului de 19 până la 75 de litri pe minut.

Așa cum există o gamă largă de contaminanți legați de apă, există o varietate de metode de tratare a apei disponibile pentru aplicații la punctul de intrare, inclusiv ultraviolete, osmoză inversă și filtrarea generală a apei.

Sisteme de filtrare sub chiuvetă

Sistemele de filtrare sub counter ale TopWater.ro sunt disponibile atât în ​​design cu o singură etapă, cât și în două etape. Sistemele utilizează designul cu „răsucire rapidă” din seria Omnipure Q cu un design de cap „cu supapă” sau „fără supapă”. O mare varietate de filtre din seria Omnipure Q sunt disponibile pentru a aborda un număr mare de contaminanți ai apei. Sistemele de sub contrafiltrare necesită ca acestea să fie conectate la sursa principală de apă rece.

Sisteme de filtrare pe blat

Sistemele de filtrare a apei de pe blat de la TopWater.ro se atașează pur și simplu la robinet și nu necesită ca acestea să fie conectate la sursa principală de apă rece. Sistemele sunt disponibile fie în configurații cu o singură treaptă, fie în două etape. Există o multitudine de cartușe standard și speciale care pot fi folosite pentru a elimina o listă lungă de contaminanți legați de apă.

Filtre pentru intreaga casa

Sistemele de filtrare pentru întreaga casă ale TopWater.ro sunt denumite în mod obișnuit „unități de intrare”. Sistemele sunt instalate în punctul în care linia principală de apă intră în casă sau clădire. Sistemele sunt oferite în unități cu una, două și trei etape. Treptele sunt disponibile în lungimi de 10 și 20 de inci și modele fie subțire, fie late. Există o gamă largă de filtre disponibile pentru aceste sisteme pentru întreaga casă și sunt concepute pentru a elimina mulți contaminanți.

Filtre de schimb

TopWater.ro oferă filtre de înlocuire pentru unități de filtrare generice, precum și pentru multe unități de filtrare brevetate. Aceste filtre sunt fabricate de cei mai mari producători de filtrare din SUA si Uniunea Europeana, cum ar fi Kinetico, Clack și multe altele. Gama de filtre le include pe cele capabile să abordeze probleme precum sedimentele și turbiditatea, clorul, nitrații, fluorura, arsenul și multe altele.

Piese de schimb

TopWater.ro oferă piese de schimb pentru cele mai comune sisteme de filtrare a apei de pe piață. Piesele de schimb includ articole precum robinete, tuburi, fitinguri, carcase, chei, conectori pentru conducte de apă rece și multe altele.

Căutați după marcă

TopWater.ro permite o căutare a sistemelor de filtrare a apei pentru a vă ajuta să identificați filtrele și fitingurile de înlocuire corecte pentru sistemul dumneavoastră. Sunt disponibile filtre și piese pentru modele precum Excito B, Big Blue, Ecosoft, Long Water, Cintopur, Aipro și multe altele. Alegeți acest link pentru a găsi piese specifice pentru sistemul dvs. în funcție de marcă.