Cartus alcalinizare AIFIR 200

Rating:
100% of 100
în stoc
SKU
1065
100,00 RON
Pe scurt
Descoperă puterea filtrului AIFIR 200 de la AQUAFILTER disponibil pe TopWater.ro. Acest cartuș de alcalinizare și mineralizare, de tip In-Line, îmbunătățește calitatea apei prin creșterea valorii pH-ului și reducerea ORP-ului. Înlocuirea este necesară o dată la 6-12 luni, iar beneficiile sănătății oferite de apă alcalină sunt susținute de studii. Tehnologia BACINIXTM nanosilver asigură protecție împotriva creșterii microbiologice, oferind o alimentare continuă cu apă proaspătă și curată. Specificațiile includ un mediu din bile ceramice pentru alcalinizare, presiunea de lucru de 6 bari, și dimensiuni compacte pentru o integrare ușoară. Optează pentru acest cartuș și bucură-te de o hidratare sănătoasă și revitalizantă în fiecare zi.
Filtru In-Line de 2 "x 10,8" pentru alcalinizare si mineralizare .

Creste valoarea PH-ului si micsoreaza ORP-ul apei filtrate.
Conexiuni In/out - 1/4 "
Perioada inlocuire : 6 - 12 luni


Cartușele de alcalinizare AIFIR-200  Printr-o combinație exactă a diferitelor medii bioceramice care măresc pH-ul și reduc ORP , AIFIR-200 permite obținerea apei alcaline. Câteva studii au identificat beneficiile pentru sănătate ale apei alcaline consumate, iar rezultatele sunt următoarele; îmbunătățirea condițiilor cum ar fi diabetul, colesterolul ridicat, oboseala, insomnia, stresul, funcțiile sistemului imunitar, circulația sângelui și vigilența mentală a corpului uman. În plus, AIFIR-200 utilizează tehnologia BACINIXTM nanosilver, sporind protecția împotriva creșterii microbiologice a cartușului și o alimentare continuă cu apă potabilă proaspătă și curată.

CONȚINUTUL SISTEMULUI ȘI SPECIFICAȚIILE

Mediu alkalinizare: mediu din bile ceramice
Presiunea de lucru a cartușului: 6 bari (90 psi)
Intervalul temperaturii sistemului de apă: 2 - 23 ° C (35 - 73,4 ° F)
Debit recomandat: 2,8 LPM (0,75 GPM)
Material cartuș (corp și capac): Polietilen tereftalat (PET)
Conexiuni cartuș: 1/4 "
Dimensiunile cartușului: 2 x 10,8 țoli (61 x 274 mm)
Mai multe informații
MarcaAQUAFILTER
5
Rating:
100% of 100
Spune parerea ta despre produs
Spune-ne parerea ta despre acest produsCartus alcalinizare AIFIR 200
Rating-ul dumneavoastră

Retur:

Timpul pe care-l ai la dispozitie pentru returnarea unui produse este de 30 zile. Conditia acceptarii returului este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu fie deteriorat, sa nu prezinte semne de desigilare )

 

Garantie:

Garantia pe care o oferim produselor noastre este de 30 zile pentru consumabile si 24 de luni pentru sistemele de tratare a apei in cazul achizitionarii pe persoana fizica respectv 12 luni pentru sistemele de tratare a apei achizitionate pe firma.

 

Metode de livrare:

Livrare prin curier: Livrarea prin curier se efectueaza prin Cargus sau Fan Curier de luni pana vineri in toate localitatile din Romania.

Taxa de transport este de 20 lei pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 500 lei si gratuita pentru cele a caror valoare depaseste 500 lei.

 

Metode de plata:

Plata online cu cardul bancar: Procesarea datelor de card bancar se face prin intermediul operatorului de carduri Euplatesc.ro

Plata la livrare (ramburs): Vei plati numerar la curier in momentul livrarii comenzii.