Dedurizator apa Kinetico Premier Plus

Rating:
100% of 100
în stoc
Numai 5 rămase
SKU
8746
12.250,00 RON
Pe scurt
Descoperă Dedurizatorul de apă Kinetico Premier Plus, soluția avansată pentru tratarea apei din locuința ta. Compact și puternic, acest sistem non-electric asigură apa dedurizată 24/24h, cu debit generos și consum minim de sare. Cu o capacitate de 11 litri, este potrivit pentru casele mari cu 4+ băi, garantând o calitate superioară a apei în orice moment. Fiabil și eficient, acest dedurizator reduce la minimum deseurile și impactul asupra mediului. Beneficiază de 5 ani garanție și alege calitatea și performanța cu Dedurizatorul Kinetico Premier Plus!

Sistemul de dedurizare Kinetico PREMIER PLUS

Kinetico PREMIER PLUS este un dedurizator non electric care se poate monta in spatii mici, flexibil atat in configurare, cat si in functionare. Unitate mica dar puternica de tratare a apei.

Dedurizator  de apa non-electric cu doua tancuri, asigura apa tratata 24/24h.

Un dedurizator comercial avansat, cu flexibilitate atat in configurare, cat si in funcționare.Dedurizarorul Premier Plus poate fi montat in spatii mici si in acelasi timp ofera un debit de apa generos , poate fi folosit pentru a deduriza apa pe toata casa cu cel mai mic consum de sare posibil.

Acesta este un dedurizator de apa duplex de 11 litri potrivit pentru diverse aplicatii rezidentiale unde apa nu depaseste 49 grade germane si asigura  apa dedurizata 24 de ore pe zi. Dedurizatoarele  de apa Kinetico sunt concepute pentru a ajunge la sursa problemei si pentru a va face apa moale, in timp ce utilizati foarte putin din spatiul din casa dvs.

Sistemele noastre sunt proiectate  pentru a elimina problemele de calcar.

Dedurizatoarele Kineticosunt concepute pentru a satisface toate cerintele dvs. de apă. Foarte eficient, folosind cat mai puțina sare si apa in regenerare posibil. Non-electric, permitand instalarea in cel mai potrivit loc din casa, mai degraba decat dictat de o locatie cu conexiune electrica Sistemele Kinetico sunt realizate pentru a elimina mai multe impuritati si a functiona mai eficient cu costuri de viata mai mici. Si cel mai bine, dedurizatoarele Kinetico  reduc la minimum deseurile, consumul de energie si impactul asupra mediului nostru

Dimensiuni:  Sistem :480 x 400 x 655 mm

Greutate: 49 kg

Performanta:  Minimum Flow :1 l/min Maximum Flow @ 1 ∆ bar : 22,7 l/min

Duritate  (max) 49 grade germane

Regenerare:  Sare utilizata /regenerare : 0,45  kg

Timp regenerare: 12 minute

Volum apa consumat: 28 litri

Sistem: Cantitate rasina:2 x 11 litri

Inlet/Outlet Connections : 3/4”

Temperatura maxima : 50°C

Presiune (Min/Max):1,8/6 bar 

 

  • Un dedurizator de apă de ultimă generație, pentru case mai mari, cu tehnologie de duritate suplimentară.
  • Pentru case mari cu 4+ băi
  • Debite excepționale pentru o alimentare continuă de apă dedurizata
  • Funcționare neelectrică pentru o fiabilitate mai mare
  • Designul rezervorului dublu garantează apă dedurizata continuă, 24/7
  • Consum extrem de eficient de sare /Regenerare măsurată
  • 5 ani garanție

Este foarte important de stiut de unde puteti achizitiona un sistem de dedurizare de aceea puteti citi sfaturile noastre.

 

Nota: Sistemul include montaj dpdv manopera.Nu sunt incluse in pret eventuale materiale necesare montsjului.

Mai multe informații
MarcaKINETICO
5
Rating:
100% of 100
Spune parerea ta despre produs
Spune-ne parerea ta despre acest produsDedurizator apa Kinetico Premier Plus
Rating-ul dumneavoastră

Retur:

Timpul pe care-l ai la dispozitie pentru returnarea unui produse este de 30 zile. Conditia acceptarii returului este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu fie deteriorat, sa nu prezinte semne de desigilare )

 

Garantie:

Garantia pe care o oferim produselor noastre este de 30 zile pentru consumabile si 24 de luni pentru sistemele de tratare a apei in cazul achizitionarii pe persoana fizica respectv 12 luni pentru sistemele de tratare a apei achizitionate pe firma.

 

Metode de livrare:

Livrare prin curier: Livrarea prin curier se efectueaza prin Cargus sau Fan Curier de luni pana vineri in toate localitatile din Romania.

Taxa de transport este de 20 lei pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 500 lei si gratuita pentru cele a caror valoare depaseste 500 lei.

 

Metode de plata:

Plata online cu cardul bancar: Procesarea datelor de card bancar se face prin intermediul operatorului de carduri Euplatesc.ro

Plata la livrare (ramburs): Vei plati numerar la curier in momentul livrarii comenzii.

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!