Dedurizator ESSENTIAL 8 KINETICO

Rating:
100% of 100
în stoc
Numai 5 rămase
SKU
8891
5.500,00 RON
Pe scurt
Dedurizatorul ESSENTIAL 8 KINETICO este soluția perfectă pentru apa dură, oferind o filtrare eficientă și o durată de viață extinsă. Compact și non-electric, acesta este ideal pentru spații mici și nu adaugă costuri suplimentare la factura de utilități. Certificat pentru performanța sa de filtrare și fiabilitatea sa ridicată, acest dedurizator elimină cu succes calcarul și alte impurități solide, asigurând o apă curată și sigură pentru întreaga familie. Cu tehnologia sa inovatoare de regenerare în contra-curent și contorizare automată a procesului, acest dedurizator reduce consumul de sare și de apă, oferind în același timp performanțe superioare și economisind resurse. Dimensiunile compacte și instalarea simplă fac din acest produs o alegere convenabilă și eficientă pentru protejarea echipamentelor și a instalațiilor de apă. Optați pentru ESSENTIAL 8 KINETICO și asigurați-vă că apa de la robinet este întotdeauna curată și potabilă.

 

Click aici pentru a descarca manualul

Statia de dedurizare apa Kinetico Essential 8

Statia de dedurizare apa Kinetico Essential 8 este dedicata tratarii apei cu o duritate maxima de 35 grade germane. Elimina cu o eficienta de 99% calcarul si alte suspensii solide prezente in apa.

Design compact: statie de dedurizare creata special pentru spatii mici (cu acces dificil, umiditate sporita), putand fi montata chiar si sub chiuveta din bucatarie. 

Non-electric: fara cheltuieli suplimentare la factura, fara buton pornit/oprit, fara afisaje electronice complicate, fara resetari de soft.

Eficienta maxima in tratarea apei: acest dedurizator elimina cu o eficienta de 99% Ca, Mg precum si alti compusi sau suspensii solide prezente in apa. Performantele dedurizatorului sunt certificate NSF, WQA.

Fiabilitate ridicata

Consum redus de sare: Procesul de regenerare a rasinii si implicit consumul de sare se face doar daca exista consum de apa, spre deosebire de cele electrice la care este setat periodic.

Contorizarea automata a procesului de regenerare: datorita patentului Kinetico (Kinetico Smart Disk) volumul de apa furnizat este contorizat automat cu maxima precizie, procesul de regenerare pornind automat doar atunci cand este necesar, eliminandu-se astfel pierderile inutile de apa sau consumul ridicat de sare.

Regenerare in contra-curent: spre deosebire de dedurizatoarele obisnuite, dedurizatoarele Kinetico prezinta un ciclu de regenerare in contra-curent (de jos in sus) pentru o curatare eficienta a patului de rasina. Astfel, veti consuma mai putina apa in timpul procesului de regenerare, mai putina sare si veti beneficia de o durata de viata mai mare a acestui sistem.

Dedurizator non electric apa Kinetico SUA Essential 17

Culoare Gri / Albastru

 

Dimensiuni

Sistem 292 x 452 x 505H mm

Greutate 14,5 - 45,4 kg

Performanţă

Debit minim 2,8 l/min

Debit maxim @ 1 ∆ bar 30 l/min

Duritate ca CaCO3 (max) 616 mg/l(35 grade germane)

Regenerare

Sare Folosita / Capacitate 0,36 / 23,6 kg

Timp regenerare 15 minute

Volum 25 litri

Sistem

Volum rasina 7,4 litri

Conexiuni de intrare/ieșire 3/4”

Temperatura maxima 2 - 50˚C

Presiune de intrare (Min/Max) 1,7 - 8,6 bar

 

 

Este foarte important de stiut de unde puteti achizitiona un sistem de dedurizare de aceea puteti citi sfaturile noastre.

 

 

Nota: Sistemul include montaj dpdv manopera.Nu sunt incluse in pret eventuale materiale necesare montsjului.

Mai multe informații
MarcaKINETICO
5
Rating:
100% of 100
Spune parerea ta despre produs
Spune-ne parerea ta despre acest produsDedurizator ESSENTIAL 8 KINETICO
Rating-ul dumneavoastră
https://topwater.ro/media/catalog/product/d/e/dedurizator-essential-8-kinetico-_8891_4_16715174337849.jpg

Retur:

Timpul pe care-l ai la dispozitie pentru returnarea unui produse este de 30 zile. Conditia acceptarii returului este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu fie deteriorat, sa nu prezinte semne de desigilare )

 

Garantie:

Garantia pe care o oferim produselor noastre este de 30 zile pentru consumabile si 24 de luni pentru sistemele de tratare a apei in cazul achizitionarii pe persoana fizica respectv 12 luni pentru sistemele de tratare a apei achizitionate pe firma.

 

Metode de livrare:

Livrare prin curier: Livrarea prin curier se efectueaza prin Cargus sau Fan Curier de luni pana vineri in toate localitatile din Romania.

Taxa de transport este de 20 lei pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 500 lei si gratuita pentru cele a caror valoare depaseste 500 lei.

 

Metode de plata:

Plata online cu cardul bancar: Procesarea datelor de card bancar se face prin intermediul operatorului de carduri Euplatesc.ro

Plata la livrare (ramburs): Vei plati numerar la curier in momentul livrarii comenzii.

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!