Dedurizator SUMO II KINETICO

Rating:
100% of 100
în stoc
SKU
8894
5.850,00 RON
Pe scurt
Experimentați calitatea premium a dedurizatorului de apă Kinetico Sumo II. Acest sistem nelectric inteligent monitorizează consumul de apă și regenerează automat când este necesar, economisind sare și apă. Cu capacitatea sa de a îndepărta 99% din bacterii și de a trata până la 6000 de litri de apă, acest dedurizator este soluția perfectă pentru gospodăriile care caută apă curată și sigură. Fiind un sistem compact și ușor de instalat, nu este necesară programarea complicată. Investiți în sănătatea casei dvs. cu dedurizatorul de apă Kinetico Sumo II!

Dedurizator apa Kinetico Sumo II

Dedurizatorul Kinetico   Sumo măsoară cantitatea de apă pe care o utilizați și efectuează regenerarea imediat ce își atinge capacitatea maximă. Pentru că îi spui exact mașinii cât de dura este apa ta, ea știe exact câtă apă dedurizată poate produce înainte de a se curăța singură (regenerare). Majoritatea dedurizatoarelor neelectrice funcționează pe o gamă de duritate și nu sunt la fel de precise ca această mașină, irosind adesea sare și apă.

Neelectric = fără programare complicată

DETALII COMPONENTELE SISTEMULUI KINETICO SUMO II

Duritate CaCO3 (max) 850 mg / l (85 ° f)( 50 grade germane)

Volum rasina 15,6 litri

Racorduri intrare/ieșire 3/4″

Debitul apei tratate (1-2 ∆ bar) 35 ÷ 45 lpm

Interval de presiune min 1,9 bar / max 8,0 bar (presiune dinamică)

Interval de temperatură 2 - 49 ° C

Capacitate rezervor de saramură 40 kg (cabinet)

Consum de sare (pentru regenerare) 590 gr

Volumul apei de regenerare 38 litri

Timp de regenerare 18 minute

Dimensiuni (Lxlxh) 345 x 632 x 601h mm

       Cabinetul acestui dedurizator kinetico este și rezervorul de saramură. Ridicați capacul și adăugați sare pentru tablete in cavitatea principală. Când umpleți cu sare, asigurați-vă că nu o umpleți prea mult. Rezervorul este echipat cu un extern

   preaplin - nu umpleți niciodată peste acest nivel. Va trebui să verificați nivelul de sare în mod regulat și să completați  când este necesar. Veți descoperi că vă dezvoltați o rutină și veți completa automat după o perioadă stabilită de timp, fie săptămânal, fie lunar. Toate gospodăriile sunt diferite. Dacă observați că rezervorul este complet gol de sare, trebuie doar să efectuați o regenerare manuală la câteva ore după umplere (a se vedea pagina 11 pentru instrucțiuni despre

cum se efectuează o regenerare manuală).

       Procesul de regenerare al sistemului Kinetico Sumo II

Rășina din dedurizator are nevoie de o curățare regulată. Acesta este procesul de regenerare. Rășina este la propriu spalata  cu o soluție de saramură. Vă puteți gândi la ea ca la un ciclu de mașină de spălat, în sensul că va funcționamai multe procese diferite de curățare a dedurizatorului. Apa este extrasă din rezervorul de saramură și spalata prin intermediul sistemului. La sfârșitul ciclului, apa este introdusă înapoi în rezervorul de saramură pentru ca sarea sa se dizolve si sa fie  gata pentru data viitoare când mașina trebuie să se regenereze. Nivelul apei din rezervor va depinde de tipul, dimensiunea și presiunea apei care alimentează dedurizatorul. Depinde de cantitatea de sare care se afla in rezervorul dedurizatorului s-ar putea să nu vezi nici nivelul apei. Odată ce regenerarea este completă, rășina va fi capabila să furnizeze apă dedurizata  proprietății dvs.

    Dedurizatorul kinetico Sumo II este un sistem care functioneaza integral fara curent. Este foarte important ca inaintea acestuia sa montati un filtru impuritati de tip Big Blue  pentru a proteja sistemul de dedurizare a apei.Deassemenea este foarte important sa verificati periodic starea cartusului filtrant al filtrului de impuritati, deoarece daca acesta se unple cu impuritati apa nu va mai putea trece cu usurinta prin filtru ducand la scaderea presiunii , fapt ce va avea o influenta negativa asupra functionarii sistemului de dedurizare.Dedurizatorul are nevoie de o presiune minima de lucru de 1,9 bari, aceasta presiune minima este necesara in procesul de regenerare pentru a putea sa absoarba saramura din rezervorul decsare.Cum se face acest lucru?Practic dedurizatorul va trimite apa catre canalizare pe furtunul de evacuare si creaza un efect venturic la furtunul de absorbtie a saramurii astfel incat saramura este absorbita peste rasina si regenerarea va functiona corect.Daca filtrul se infunda sau presiunea apei scade atinci exista posibilitatea ca sistemul dedurizare sa nu poata face acest lucru si rasina nu este spalata cu solutia salina si nu va putea deduriza apa.

Conditii montaj

Pentru o buna functionare a dedurizatorului este necesar ca acesta sa fie montat intr-un loc ferit de inghet si sa aveti o scurgere unde se poate conecta furtunul de drenaj la canalizare.

  Fiind un sistem de dedurizare care functioneaza fara curent se poate monta si in locuri in care este  mai multa umezeala fara ai fi afectata buna functionare.De exemplu poate fi montat in caminul hidroforului sau intr-o pivnita, avand in vedere ca are dimensiuni reduse si nu are nevoie de un spatiu mare de montaj.

 

Este foarte important de stiut de unde puteti achizitiona un sistem de dedurizare de aceea puteti citi sfaturile noastre.

Nota: Sistemul include montaj dpdv manopera.Nu sunt incluse in pret eventuale materiale necesare montajului.

Mai multe informații
MarcaKINETICO
5
Rating:
100% of 100
Spune parerea ta despre produs
Spune-ne parerea ta despre acest produsDedurizator SUMO II KINETICO
Rating-ul dumneavoastră

Retur:

Timpul pe care-l ai la dispozitie pentru returnarea unui produse este de 30 zile. Conditia acceptarii returului este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu fie deteriorat, sa nu prezinte semne de desigilare )

 

Garantie:

Garantia pe care o oferim produselor noastre este de 30 zile pentru consumabile si 24 de luni pentru sistemele de tratare a apei in cazul achizitionarii pe persoana fizica respectv 12 luni pentru sistemele de tratare a apei achizitionate pe firma.

 

Metode de livrare:

Livrare prin curier: Livrarea prin curier se efectueaza prin Cargus sau Fan Curier de luni pana vineri in toate localitatile din Romania.

Taxa de transport este de 20 lei pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 500 lei si gratuita pentru cele a caror valoare depaseste 500 lei.

 

Metode de plata:

Plata online cu cardul bancar: Procesarea datelor de card bancar se face prin intermediul operatorului de carduri Euplatesc.ro

Plata la livrare (ramburs): Vei plati numerar la curier in momentul livrarii comenzii.