Set 30 de benzi testare Nitriti/Nitrati

Rating:
100% of 100
în stoc
Numai 1 rămase
SKU
8795
140,00 RON
Pe scurt
Testați calitatea apei dumneavoastră cu benzile de testare WaterWorks™ Nitrați/Nitriți. Portabile și fiabile, aceste benzi sunt ideale pentru testarea apei de puț sau pentru utilizare acasă. Nu necesită pregătire tehnică și oferă rezultate precise, raportate ca azot (N). Fiecare pachet conține 30 de teste, ambalate individual într-un nou pachet de buzunar ecologic, contribuind la reducerea consumului de plastic. Testul detectează nitrații și nitriții, furnizând informații esențiale despre calitatea apei. Asigurați-vă că apa dumneavoastră este sigură pentru consum cu aceste benzi de testare convenabile și eficiente.
Benzile de testare WaterWorks™ Nitrați / Nitriți pentru testarea calității apei sunt soluția ideală atunci când rezultatele portabile și fiabile contează. Indiferent dacă testează apa de puț sau le folosești ca soluție de rutină de testare acasă, aceste benzi sunt cea mai bună alegere. Conceput pentru a fi sigur, nu este necesară nicio pregătire tehnică pentru a obține rezultate. Testul raportează rezultatele ca azot (N).

Conține 30 de teste ambalate individual în noul nostru pachet de buzunar ecologic!

Ambalaj ecologic nou! Salvați planeta noastră reducând consumul de plastic.

 

De ce testați pentru Nitrați și Nitriți?
Acest test detectează nitrații și nitriții măsurați ca azot (NO3-N și NO2-N). Nitrații și nitriții își găsesc drumul în apa potabilă din îngrășămintele fermei, deșeurile industriale și biologice și formând în mod natural zăcăminte minerale. Prezența lor poate fi adesea un semn al altor poluanți din apă. Nivelurile de nitrați (NO3-N) peste 10 ppm sunt legate de „sindromul bebelușului albastru” la sugari. EPA stabilește limita pentru nitrat (NO3-N) la 10 ppm; limita pentru nitrit (NO2-N) este de 1 ppm. Nivelurile de nitriți (NO2-N) peste limita EPA pot fi un indicator că există bacterii. Valoarea ghid OMS pentru nitrați (NO3) este de 50 mg/L și pentru nitriți (NO2) 3 mg/L.

Detectează:

Nitrat (ca N): 0, 0,5, 2,0, 5, 10, 20, 50 ppm (mg/L)
Nitrit (ca N): 0, 0,15, 0,3, 1,0, 1,5, 3,0, 10,0 ppm (mg/L)
sau
Nitrat (ca NO3): 0, 2, 10, 20, 50, 100, 200 ppm (mg/L)
Nitrit (ca NO2): 0, 0,5, 1, 3, 5, 10, 30 ppm (mg/L)
Mai multe informații
MarcaSENSAFE
5
Rating:
100% of 100
Spune parerea ta despre produs
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet 30 de benzi testare Nitriti/Nitrati
Rating-ul dumneavoastră

Retur:

Timpul pe care-l ai la dispozitie pentru returnarea unui produse este de 30 zile. Conditia acceptarii returului este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu fie deteriorat, sa nu prezinte semne de desigilare )

 

Garantie:

Garantia pe care o oferim produselor noastre este de 30 zile pentru consumabile si 24 de luni pentru sistemele de tratare a apei in cazul achizitionarii pe persoana fizica respectv 12 luni pentru sistemele de tratare a apei achizitionate pe firma.

 

Metode de livrare:

Livrare prin curier: Livrarea prin curier se efectueaza prin Cargus sau Fan Curier de luni pana vineri in toate localitatile din Romania.

Taxa de transport este de 20 lei pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 500 lei si gratuita pentru cele a caror valoare depaseste 500 lei.

 

Metode de plata:

Plata online cu cardul bancar: Procesarea datelor de card bancar se face prin intermediul operatorului de carduri Euplatesc.ro

Plata la livrare (ramburs): Vei plati numerar la curier in momentul livrarii comenzii.