Set de 50 Teste pentru determinarea PH si Alcalinitatii

Rating:
100% of 100
în stoc
Numai 4 rămase
SKU
8802
120,00 RON
Pe scurt
Descoperă setul de 50 de teste pentru determinarea pH-ului și alcalinității de la SENSafe, disponibil pe TopWater.ro. Cu WaterWorks™, poți verifica cu încredere calitatea apei din orice sursă, de la apa de la robinet la lacuri și pâraie. Rezultatele precise și rapide sunt garantate în doar 10 secunde, oferindu-ți un instrument eficient și convenabil pentru monitorizarea apei. Cu gamă sa largă de detecție și chimia sigură, acest set este esențial pentru oricine își dorește să asigure o calitate optimă a apei. Fiind fabricat în SUA, poți avea încredere în calitatea și precizia acestui set de teste. Investește într-o apă curată și sănătoasă cu WaterWorks™ de la SENSafe!

Verificați-vă pH-ul și nivelurile de alcalinitate totală cu încredere utilizând pH-ul și alcalinitatea totală WaterWorks™. O bandă conține două tampoane - unul pentru pH și unul pentru alcalinitatea totală. Conține 50 de teste din fiecare.


Indiferent de aplicația dvs., WaterWorks™ pH & Total Alkalinity Check pentru testarea calității apei este instrumentul convenabil de măsurare pentru detectarea precisă și rapidă a pH-ului în apa de la robinet, apa de proces și control, iazuri, lacuri și pâraie. O alternativă bună la testele chimice umede, oferă rezultate repetabile și precise de fiecare dată. Cu gama sa largă de detecție, costul scăzut pe test și chimia sigură, WaterWorks™ pH și alcalinitate totală este alegerea ideală pentru detectarea rapidă și precisă a pH-ului în care poți avea încredere. Ambalat într-o sticlă de 50 de benzi.


Timp de testare: 10 secunde.


Domenii:

pH: 6,0, 6,5, 7,0, 7,5, 8,0, 8,5, 11,0

Alcalinitate totală: 0, 40, 80, 120, 180, 240, 720 ppm (mg/L) ca CaCO3.


Fabricat in USA

Mai multe informații
MarcaSENSAFE
5
Rating:
100% of 100
Spune parerea ta despre produs
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet de 50 Teste pentru determinarea PH si Alcalinitatii
Rating-ul dumneavoastră

Retur:

Timpul pe care-l ai la dispozitie pentru returnarea unui produse este de 30 zile. Conditia acceptarii returului este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu fie deteriorat, sa nu prezinte semne de desigilare )

 

Garantie:

Garantia pe care o oferim produselor noastre este de 30 zile pentru consumabile si 24 de luni pentru sistemele de tratare a apei in cazul achizitionarii pe persoana fizica respectv 12 luni pentru sistemele de tratare a apei achizitionate pe firma.

 

Metode de livrare:

Livrare prin curier: Livrarea prin curier se efectueaza prin Cargus sau Fan Curier de luni pana vineri in toate localitatile din Romania.

Taxa de transport este de 20 lei pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 500 lei si gratuita pentru cele a caror valoare depaseste 500 lei.

 

Metode de plata:

Plata online cu cardul bancar: Procesarea datelor de card bancar se face prin intermediul operatorului de carduri Euplatesc.ro

Plata la livrare (ramburs): Vei plati numerar la curier in momentul livrarii comenzii.