Tester TDS Metru QUICK TDS

Rating:
100% of 100
în stoc
Numai 5 rămase
SKU
8914
135,00 RON
Pe scurt
Descoperă calitatea apei tale cu Testerul TDS Metru QUICK TDS de la KRAUSEN! Acest instrument precis măsoară totalul solidelor dizolvate (TDS) din lichide, exprimând concentrația de particule solide în apă în ppm. Cu o rezoluție de 1 ppm până la 999 ppm și o acuratețe de 2%, acest tester oferă rezultate rapide și fiabile, afișate pe ecranul LCD. Ideal pentru testarea apei potabile, a apei din acvarii sau piscine, dar și pentru verificarea calității apei în procese de tratare sau în laboratoare. Cu o funcție de închidere automată după 10 minute de neutilizare și o temperatură de funcționare între 0 și +80°C, acest tester este ușor de utilizat și oferă măsurători precise într-o varietate de medii. Investește în controlul calității apei tale cu Testerul TDS Metru QUICK TDS!

TDS-metrul pentru lichide este un instrument ce masoara totalul solidelor dizolvate (TDS) intr-un lichid, adica concentratia de paticule solide dizolvate in apa exprimata in parti per milion (ppm), echivalentul a 1mg/kg.

Utilizarea este usoara: trebuie doar sa pozitionati varful instrumentului in lichidul pe care doriti sa il verificati, acesta va incepe sa arate o valoare care se va modifica pana se va stabiliza, in acest moment se poate apasa butonul HOLD pt a vizualiza valoarea.

Rezultatul masuratorii este afisat rapid pe ecranul LCD.

TDS-metruleste folosit mai ales pentru testarea calitatii apei potabile – o valoare mare a totalului solidelor dizolvate arata faptul ca apa este impura, deci potential improprie consumului.


TDS-metrul poate fi utilizat si pentru testarea apei din acvarii, piscine, bazine de tratament sau in laboratoare.

Tds-metrul este foarte util in determinarea conductivitatii apei, mai ales in cazurile in care dorim sa avem o apa demineralizata  dupa un sistem de Osmoza inversa este un instrument de control foarte precis.


Specificatii:


Domeniu de masura: 0-9990 ppm

Rezolutie: 1 ppm pana la 999 ppm

Acuratete: 2%

Dimensiuni: 15,6 x 3 x 2 cm

Greutate: 50g

Ecran LCD

Functie de inchidere automata dupa 10 minute in care nu a fost folosit.

Temperatura de functionare: 0 - +80°C



 




Mai multe informații
MarcaKRAUSEN
5
Rating:
100% of 100
Spune parerea ta despre produs
Spune-ne parerea ta despre acest produsTester TDS Metru QUICK TDS
Rating-ul dumneavoastră

Retur:

Timpul pe care-l ai la dispozitie pentru returnarea unui produse este de 30 zile. Conditia acceptarii returului este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu fie deteriorat, sa nu prezinte semne de desigilare )

 

Garantie:

Garantia pe care o oferim produselor noastre este de 30 zile pentru consumabile si 24 de luni pentru sistemele de tratare a apei in cazul achizitionarii pe persoana fizica respectv 12 luni pentru sistemele de tratare a apei achizitionate pe firma.

 

Metode de livrare:

Livrare prin curier: Livrarea prin curier se efectueaza prin Cargus sau Fan Curier de luni pana vineri in toate localitatile din Romania.

Taxa de transport este de 20 lei pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 500 lei si gratuita pentru cele a caror valoare depaseste 500 lei.

 

Metode de plata:

Plata online cu cardul bancar: Procesarea datelor de card bancar se face prin intermediul operatorului de carduri Euplatesc.ro

Plata la livrare (ramburs): Vei plati numerar la curier in momentul livrarii comenzii.