WaterWorks 5-WAY set de teste pentru 5 parametrii , flacon cu 50 teste

Rating:
100% of 100
în stoc
Numai 3 rămase
SKU
8794
148,00 RON
Pe scurt
Descoperă WaterWorks™ 5-Way, un set de teste esențial pentru verificarea calității apei, disponibil pe TopWater.ro. Cu acest set, poți testa cinci parametrii critici pentru sănătatea apei tale: clor liber, clor total, pH, alcalinitate totală și duritate totală - toate într-un singur test. Folosind o metodă simplă de scufundare și citire, obții rezultate precise în mai puțin de 30 de secunde. Fiecare set conține 50 de teste, oferindu-ți o modalitate rentabilă de a-ți monitoriza apa în mod regulat. Detectează și interpretează nivelurile de duritate, clor și alți parametri importanți pentru a te asigura că apa ta este sigură și potabilă. Investește acum în calitatea apei tale cu WaterWorks™ 5-Way!

 

WaterWorks™ 5-Way pentru testarea calității apei raportează rezultatele pentru

clor liber,

clor total,

pH,

alcalinitate totală

și duritate totală

- toate pe aceeași bandă. Utilizând o singură metodă de scufundare și citire, WaterWorks™ 5-Way oferă rezultate precise și fiabile ale testelor de calitate a apei în mai puțin de 30 de secunde.

 

5-Way înseamnă că există 5 rezultate la fiecare test. Deci veți obține toate cele 5 rezultate de fiecare dată când faceți un test. Un mod foarte rentabil de a vă efectua verificările de rutină.

 

Conține 50 de teste

 

Detectează:

 

Duritate totală: 0, 25, 50, 120, 250, 425 ppm (mg/L)

Clor total: 0, 0,5, 1, 2, 4, 10 ppm (mg/L)

Clor liber: 0, 0,5, 1, 2, 4, 10 ppm (mg/L)

Alcalinitate totală: 0, 40, 80, 120, 180, 240 ppm (mg/L)

pH: 6,2, 6,8, 7,2, 7,8, 8,4 pH

Mai multe informații
MarcaSENSAFE
5
Rating:
100% of 100
Spune parerea ta despre produs
Spune-ne parerea ta despre acest produsWaterWorks 5-WAY set de teste pentru 5 parametrii , flacon cu 50 teste
Rating-ul dumneavoastră

Retur:

Timpul pe care-l ai la dispozitie pentru returnarea unui produse este de 30 zile. Conditia acceptarii returului este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu fie deteriorat, sa nu prezinte semne de desigilare )

 

Garantie:

Garantia pe care o oferim produselor noastre este de 30 zile pentru consumabile si 24 de luni pentru sistemele de tratare a apei in cazul achizitionarii pe persoana fizica respectv 12 luni pentru sistemele de tratare a apei achizitionate pe firma.

 

Metode de livrare:

Livrare prin curier: Livrarea prin curier se efectueaza prin Cargus sau Fan Curier de luni pana vineri in toate localitatile din Romania.

Taxa de transport este de 20 lei pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 500 lei si gratuita pentru cele a caror valoare depaseste 500 lei.

 

Metode de plata:

Plata online cu cardul bancar: Procesarea datelor de card bancar se face prin intermediul operatorului de carduri Euplatesc.ro

Plata la livrare (ramburs): Vei plati numerar la curier in momentul livrarii comenzii.